Περί τα μέσα Αυγούστου, κάθε χρόνο, ξεκινάει ο τρύγος.
Φέτος παρόλα αυτά η έναρξη ήταν αρκετά νωρίς, στο πρώτο 5ήμερο του Αυγούστου. Ξεκινήσαμε με το Chardonnay να δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα από αμπέλια στην περιοχή του Δομοκού.
Μέχρι στιγμής οι καρποί των αμπελιών δημιουργούν την προσδοκία για κρασιά πολύ καλής ποιότητας καθώς ήταν μια παραγωγική χρονιά χωρίς ιδιαίτερες ασθένειες, αλλά είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα.
Άλλωστε οι ποικιλίες σταφυλιού στην περιοχή είναι αρκετές με πολύ μεγάλες διαφορές στο χρόνο ωρίμανσης.
Καλή σοδειά και καλή δύναμη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου